Funktionsmedicin

”Just as food causes chronic diseases it can be the most powerful cure”

-Hippokrates

 

Redan före Kristus var det känt att kroppens självläkning och vår kost går hand i hand.

De senaste 60 åren har det hänt något, vi äter oss till viss del sjuka….

Forskarna vittnar om det och välfärdssjukdomarna stegrar i höjd.

Det till trots finns det mycket du kan göra själv om du är beredd att investera i din hälsa.

För hur skulle du må om du hjälpte kroppen att anta ett bättre näringsläge?

Vad skulle hända om din kropp hamnar närmare sin bästa egenkraft samt stärker sitt garantiläge?

 

Du är vad du äter - en skröna med modifikation

Det var just det – du är vad du äter. Till viss del ligger det något i det, å andra sidan är du utmanad idag. Utmanad av en livsstil där vi är alltmer stillasittande, möter stress och miljögifter på daglig basis som våra kroppar förväntas hantera. Vår näringsfilosofi är färgad av ”on the go”, snabbmat och en industri som möter våra behov. Maten processas för längre hållbarhet, längre transporter och pressas samt stressas fram för att mätta vår höga efterfrågan. Trender möter upp.  Fler börjar laga mat från grunden igen, tar sig tid att äta och börjar odla egna grönsaker. Vi rör oss i ytterligheternas landskap och det handlar om vår hälsa…eller ohälsa.

Testbaserad hälsa - något för dig?

Kliniken arbetar idag med framtidens omtanke kring din hälsa…att verka testbaserat (vi testar istället för att gissa) och våga ta action med ”best-in-class” tänk. Vi bryr oss om vad som händer på insidan av din kropp med utgångspunkt den kost du äter idag.

Vi arbetar testbaserat…med världsforskare i ryggen, ”best-in-class” näring som är ”all-natural” på riktigt. För oss är din kropps upptag viktigast och vi tål att prövas. Det borgar för att  du som är kvalitetsmedveten, överkänslig, vegan eller med allergi kan ta oss på pulsen. 

Vi vill lära dig något….

Låt oss få informera och ta dig på ett lärande om:

♥ hur samhället förändrats och vår kropps förmåga till självläkning utmanas. Vår utgångspunkt = forskning.

♥ hur du kan höja din kropps förmåga att fungera normalt, så som den är skapt…att driva hälsa. Att testa på riktigt…

♥ framtidens viktiga ”must-have” för dig som vill hjälpa kroppen mot en bättre hälsa  och normalisera din ”anti-inflammatoriska” egenkraft.

Boka en tid för information, därefter kan du ta ditt bästa beslut vad som passar dig bäst. Ett värdefullt lärande om hur du kan balansera, återställa och stärka din egna kropps inneboende förmåga till hälsa.

Varmt välkommen!