Zinzino - inspire change in life

Starta din hälsoresa idag! Att må bättre börjar med hitta bra balans – specifikt i dina celler, din mage och ditt immunsystem blir allt viktigare. Baserat på ett unikt test utgör Zinzinos Hälsoprotokoll tre steg som försiktigt balanserar, återställer och stärker kroppen och därmed förbättrar dina möjligheter till ett hälsosammare och lyckligare liv. Är du nyfiken, prata med oss.
Zinzino är ett svenskt bolag som arbetar i framkant med testbaserad hälsa och näringstillskott i världsklass som bygger på senaste forskning inom pharmakonutrition.
Kliniken är stolt partner till Zinzino och arbetar med deras förstklassiga näringstillskott som bidrar till en kropp i balans.

Besök Zinzino

RockTape - go stronger longer

Kliniken arbetar med och är återförsäljare av Rocktapes produkter.

Rocktape, RockNRoller och RockBalls är flitigt använda produkter för såväl motionärer som elitidrottare.

Till rocktape

DoTerra - essentiella oljor i världsklass

Kliniken har valt att arbeta med världens renaste essentiella oljor, 100% naturkraft och CPTG-certifierade. Det är ett enkelt vägval att kunna erbjuda dig säkra och potenta produkter som gör skillnad utan att belasta din kropp med syntetiska ämnen eller tungmetaller. De renaste essentiella oljorna kommer från växter och örter som fått växa i sin naturliga miljö, de är 50-70 gånger mer koncentrerade än örten själv vilket gör att de kan ge livskraft och näring till oss. Bara doften som de avger förflyttar oss…

Kliniken är stolt återförsäljare av deras essentiella oljor som deras övriga produkter för dig som letar efter förstklassiga, biotillgängliga och toxinfria produkter.

DoTerra arbetar naturnära, hållbart och bidrar genom olika initiativ såsom tex. ”healing hands” och ”co impact sourcing” vilket gör att det känns rätt ända in i hjärtat.

Besök doTerra

iTOVi - en hälsoscanner i tiden!

iTOVi är ett modernt och enkelt sätt att arbeta med hälsoscanning med en beprövad teknik. En scanning tar knappt två minuter och ger dig en enkel, överskådlig rapport på hur du kan bidra till att stödja din hälsa i vardagen.

Kliniken genomför hälsoscanningar, är återförsäljare och hjälper professionella att arbeta med det i sina kliniker.

Vid intresse att införskaffa en iTOVi, kontakta Gabriella eller uppge referral 128552 och du erhåller rabatt vid inköp.

Besök iTOVi hemsida