DoTerra - essentiella oljor och näringstillskott i världsklass

Kliniken har valt att arbeta med världens renaste essentiella oljor, 100% naturkraft och CPTG-certifierade. Det är ett enkelt vägval att kunna erbjuda dig säkra och potenta produkter som gör skillnad utan att belasta din kropp med syntetiska ämnen eller tungmetaller. De renaste essentiella oljorna kommer från växter och örter som fått växa i sin naturliga miljö, de är 50-70 gånger mer koncentrerade än örten själv vilket gör att de kan ge livskraft och näring till oss. Bara doften som de avger förflyttar oss…

Kliniken är stolt återförsäljare av såväl deras essentiella oljor, näringstillskott som deras övriga produkter för dig som letar efter förstklassiga, biotillgängliga och toxinfria produkter.

DoTerra arbetar naturnära, hållbart och bidrar genom olika initiativ såsom tex. ”healing hands” och ”co impact sourcing” vilket gör att det känns rätt ända in i hjärtat.

Besök doTerra

RockTape - go stronger longer

Kliniken arbetar med och är återförsäljare av Rocktapes produkter.

Rocktape, RockNRoller och RockBalls är flitigt använda produkter för såväl motionärer som elitidrottare.

Till rocktape

iTOVi - en hälsoscanner i tiden!

iTOVi är ett modernt och enkelt sätt att arbeta med hälsoscanning med en beprövad teknik. En scanning tar knappt två minuter och ger dig en enkel, överskådlig rapport på hur du kan bidra till att stödja din hälsa i vardagen.

Kliniken genomför hälsoscanningar, är återförsäljare och hjälper professionella att arbeta med det i sina kliniker.

Vid intresse att införskaffa en iTOVi, kontakta Gabriella eller uppge referral 128552 och du erhåller rabatt vid inköp.

Besök iTOVi hemsida

Expand your Nature - utbildningsplattformen för dig som vill växa

En nystartad och inspirerande utbildningsplattform som omfamnar hälsa och eget växande samt alla därtill hörande utbildningar.

Gå in där och finn den utbildning du vill läsa i lugn och ro hemma.

Get inspired!

Besök Expand your Nature