Klinikens tjänster

Osteopati – en bra början

Är du ny i kliniken är Osteopati en bra början för att skaffa en helhetsbild om det du söker hjälp för.

Osteopater är kända världen över som holistiska smärtspecialister med bra behandlingsresultat avseende smärta, stelhet och spänning.

Behandlingen är alltid behovs- och individanpassad med stort fokus på att underlätta för kroppens förmåga till självläkning och avlastning av ev. skadeområden.

Osteopati lämpar sig för människor i alla åldrar, kliniken behandlar barn över 8 år.

Kliniken är medlem i Svenska Osteopatförbundet och har patientförsäkring. 

Osteopati, osteopat, Gabriella Bragee

Fasciabehandling

viktig för vår hälsa

Fascia omsluter allt i kroppen, från cellnivå till muskler, skelett och organ. Senaste årens forskning visar att Fascia har en mycket större betydelse för vår hälsa, självläkning eller smärtupplevelse än vad vi tidigare trott.

Fasciabehandlingen syftar till att öka avslappning, cirkulation och vätskeflöde som hjälper kroppen att läka sig själv. 

Fasciabehandling kan underlätta bla. muskelspänningar, ryggvärk, nackont, tennisarmbåge eller frozen shoulder.

Vårda din fascia väl, det spelar roll!

osteopati, fasciabehandling
9D Breathwork

9D Breathwork – förändring på djupet

9D Breathwork är en unik och djupt läkande upplevelse, mind-blowing i många fall. Du tar hjälp av din andning, flerdimensionella ljud, välkomponerad musik, coaching för att komma i djup avslappning. Väl där tystar du din inre kritiker och låser upp dörren till det undermedvetna. En 9D Breathwork bidrar till en djup avslappning och en möjlighet till känslomässigt återställande. Allt med stöd av vetenskap.

Upplev andningens kraft för holistisk läkning och återta ditt välbefinnande – du kommer sannolikt inte ångra dig!

Låt mig guida dig.

coach glädje

Coaching

Coaching är en kraftfull process som syftar till att hjälpa dig att nå dina mål, maximera din potential och utveckla din självinsikt. Genom att arbeta med en professionell coach kan du få stöd och vägledning för att hantera utmaningar, skapa förändring och utvecklas på både personlig och professionell nivå. Coaching handlar om att skapa en meningsfull och effektiv process för personlig utveckling och prestation. 

Coaching är ett av de mest kraftfulla verktygen för att förstå sig själv och med det göra medvetna val. Det ger dig en möjlighet att utveckla ditt sätt att tänka, vara och lära. 

Gabriella erbjuder skräddarsydda lösningar för att du eller din organisation skall nå den potential eller de mål ni önskar. 

Funktions- & Precisionsmedicin – testbaserat

Funktionsmedicinen vilar på vetenskaplig grund, identifierar och söker efter de verkliga orsakerna eller stressorerna till sjukdomar och symptom.

Kroppens självläkningsförmåga är stor när förutsättningar ges att normalisera kroppens biokemi, näringsbalanser och  . På kliniken arbetar vi rådgivande kring de vanliga och viktigaste näringsbalanserna, samverkar med funktionsmedicinska läkare vid komplexa utredningar samt fungerar rådgivande under balanseringsfasen.

Vårt mål är att förenkla och möjliggöra precisionsmedicin som hjälper kroppen mot bättre biokemi, hälsa och läkande.

Aromamassage – doftmagi som läker

Under en aromamassage får du möta doftmagi som tar dig in i en djup, magisk och väldoftande avslappning. Du kommer lämna kliniken i en magisk doftmagi som följer med dig hem.

Aroma massagen påverkar dig redan vid första andetaget. De oljor vi använder kan vara läkande, uppmuntrande eller avslappnande, allt efter ditt behov.

Kliniken arbetar endast med 100% rena eteriska oljor från leverantörer med terapeutisk kvalitetssäkring där analyser vittnar om att inga syntetiska ämnen eller andra främmande ämnen förekommer. Det gör aromaterapin säker och kvalitativ hos oss.