Om Osteopat Gabriella

möter smärta med hjärta

Holistisk hälsa i fokus

 

 

Fokus på holistisk hälsa med mindre smärta

Mitt namn är Gabriella Bragée – Osteopat, Coach och din guide på resan mot optimal hälsa och livsglädje.

Här finns passion för mindre smärta, bättre rörelse, rätt näring och sans & balans med holistiskt helhetsperspektiv.

 

 

Välkommen till mig 💚

Min historia

Min egen idrottsresa började med orientering och friidrott med en frihetskänsla som bara löpning, hopp och utmaningar i skogarna kan ge. När idrottsskadorna satte stopp och min ortoped sa ”du får aldrig mer springa”, då stod jag inför en vägskäl. Men när en dörr stängs öppnas en annan, och för mig blev det ridsporten & hästen som än idag är min stora passion.

I världen av hästar och teamwork, upptäckte jag min kärlek till fysiologi, anatomi, hälsa och nutrition som hipplog. Att förstå hästen som atlet och ryttaren som idrottare gav mersmak. Det ena gav det andra där ridsporten och idrottsrörelsen gett mig fantastiska erfarenheter över tid. Jag har lärt mig hur rörelse, belastning, näring och återhämtning samverkar för att skapa framgång eller utmaning. Över 30 års erfarenhet av att behandla, konsultera och ge råd till landslags- och elitidrottare samt vara mentor i affärslivet skapar en ödmjukhet. En ödmjukhet som bidragit till min stora tro på den personligt anpassade behandlingen eller konsultationen. 

Kliniken

På Bragée Osteopati är det naturligt att väva ihop helheten på det vis som passar dig. Kliniken tror på kroppens normala och självläkande funktioner, i harmoni och balans utgör de en enorm livskraft väl värd att beundra.

Jag strävar ständigt efter att utvecklas för att kunna erbjuda dig det bästa inom preventiv, holistisk och livsskapande hälsa. Det är därför särskilt glädjande att kliniken uppmärksammats internationellt för sitt holistiska arbete.

Vad du kanske inte visste om mig

Jag är en tacksam överlevare av SCAD (Spontan Kranskärls Artärs Dissektion), ridsportsupporter, hundägare och löjligt förtjust i kanelbullar.

Min bästa livsförsäkring genom livet är min Omega 6/Omega 3 balans, idag har jag 2,1:1 och sen vårdar jag mitt underbara andetag.

 

Välkommen till mig 💚

Winner osteopathy service of the year
Winner Best Holistic Health Clinic 2023
Excellence Award 2024