Om Osteopat Gabriella

Välkommen till en värld där passion för rörelse, näring, sans och balans möter kloka vägval och helhetsperspektiv. Mitt namn är Gabriella Bragée, och jag är din guide på resan mot optimal hälsa och livsglädje.

Min egen resa började med de första loppen i orientering och den frihetskänsla som bara löpning, hopp och utmaningar i skogarna kan ge. Men när idrottsskadorna satte stopp för min löparbana, stod jag inför en vägskäl. Livets melodi, ”always look at the bright side of life,” spelade i mitt huvud och ledde mig till en ny passion – ridsporten.

Här, i världen av hästar och teamwork, upptäckte jag min kärlek till fysiologi, anatomi, hälsa och nutrition. Här, i världen av hästar och teamwork, upptäckte jag min kärlek till fysiologi, anatomi, hälsa och nutrition som hipplog. Att vårda och förstå hästen och ryttaren som en enhet blev min drivkraft. Det ena gav det andra och ridsporten samt idrottsrörelsen har i över 30 år gett mig erfarenheter om hur rörelse, belastning, näring och återhämtning samverkar för att skapa framgång eller utmaning.

På min klinik är det naturligt för mig att väva ihop helheten. Jag tror på kroppens normala och självläkande funktioner, i harmoni och balans utgör de en enorm livskraft väl värd att beundra. Jag strävar ständigt efter att utvecklas och vidareutbilda mig för att kunna erbjuda dig det bästa inom preventiv och livsskapande hälsa.

Varmt välkommen till min klinik, där passion möter kunskap och där varje pusselbit bidrar till din optimala hälsa. Låt oss tillsammans skapa en balanserad och glädjefylld väg mot ditt bästa jag.